Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Akyaka Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0474 261 23 12
Belgegeçer : 0474 261 23 12
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://akyakahem.meb.k12.tr
Adres : TEPE MAH. ESEN YAYLA SK. NO: 1 AKYAKA / KARS
VİZYON : Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin Amaç ve ilkeleri doğrultusunda örgün ve yaygın eğitimi kaynaştırarak çağdaş toplumun gerektirdiği bütün bilimsel ve teknolojik yenilikleri toplumla paylaşan ve “Her zaman her yerde eğitim” ilkesinden hareketle toplumun kalkınmasını ve refahını hedefleyen, bölgesinde etkin ve örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Akyaka Halk Eğitimi Merkezi olarak; “Her zaman her yerde eğitim” ilkesinden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Milli Eğitim Temel Kanunun belirlediği yasal sınırlılık içinde, Yaygın Eğitim Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Tüm bireylere, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler olmalarını sağlamak ve zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini kendisi, milleti ve tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş, üretken bir eğitim hizmeti sunmaktır.
BAŞARILAR :

Derslik :1
Atölye-İşlik :1
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNDUĞU İÇİN TREN VE MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : İSTASYON MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ NO:81/ A BLOK AKYAKA / KARS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. KARS İL MERKEZİNE İSE 57 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTAYIZ.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :